Polityka prywatności jest realizowana zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (określane jako „RODO”).

 Administrator danych osobowych

Administratorem Państwa danych osobowych jest

HANNAHOUSE Hanna Uganowska, ul.Jagiellońska13/15 lok.41, 87-800 Włocławek

 

Dane kontaktowe w sprawie przetwarzania danych osobowych

W sprawach związanych z przetwarzaniem Państwa danych osobowych prosimy skontaktować się z Administratorem:  n@biurohannahouse.pl

 Państwa dane osobowe są przetwarzane w celu:

1. Zawarcia i wykonania umowy łączącej Państwa z biurem– ponieważ przetwarzanie jest niezbędne do realizacji umowy

2. Marketingu bezpośredniego usług- ponieważ przetwarzanie jest niezbędne do realizacji naszego prawnie uzasadnionego interesu

Okres przechowywania danych 

Państwa dane osobowe przechowywane będą w celu:

1. Wykonania umowy – do momentu jej rozwiązania lub wygaśnięcia,

2. Ustalenia, dochodzenia lub obrony przed roszczeniami – do momentu przedawnienia roszczeń z tytułu umowy lub roszczeń związanych z przetwarzaniem danych osobowych albo do momentu wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych,

3. Marketingu bezpośredniego usług – do momentu rozwiązania lub wygaśnięcia umowy albo do momentu wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych,

Państwa dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy

Komu przekazujemy Państwa dane

1.Kontrahentom w transakcjach co do nieruchomości (np. stronie sprzedającej/kupującej nieruchomość) lub biurom nieruchomości współpracującym przy danej transakcji;

2.Notariuszowi przed którym ma odbyć się transakcja co do nieruchomości

3.Podmiotom obsługującym nasze systemy teleinformatyczne lub udostępniającym nam narzędzia teleinformatyczne;

4.Podmiotom świadczącym nam usługi księgowe, pomoc prawną, podatkową lub rachunkową;

5.Podmiotom prowadzącym działalność pocztową lub kurierską (w celu prowadzenia korespondencji jeśli taka sytuacja zaistnieje), 

 Przysługujące Państwu prawa

 Mają Państwo prawo:

1.Dostępu do treści swoich danych osobowych, ich sprostowania (poprawiania, uzupełniania), ograniczenia ich przetwarzania lub usunięcia,

2.Do wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych w przypadku uznania, że przetwarzanie Państwa danych osobowych narusza RODO.

 

Prawo do wycofania zgody: 

Mają Państwo prawo w dowolnym momencie do wycofania zgody na przetwarzanie Państwa danych osobowych.

 

Informacja o wymogu lub dobrowolności podania danych:

Podanie danych osobowych było/jest dobrowolne, ale niezbędne do zawarcia i wykonania umowy.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies w celach statystycznych oraz w celu dostosowania naszych serwisów do indywidualnych potrzeb klientów. Zmiany ustawień dotyczących plików cookie można dokonać w dowolnej chwili modyfikując ustawienia przeglądarki. Korzystanie z tej strony bez zmian ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zapisane w pamięci urządzenia.

rozumiem